skip to Main Content
TABAKNATIE IS UW ONE-STOP-SHOP IN HET WERELDWIJD FORWARDEN VAN UW GOEDEREN

Wij bieden u onze fowarding expertise op het gebied van Full Container Load en Less Than Container Load ladingen en projectverzendingen. Vandaag gebruikt Tabaknatie  zijn opgedane expertise van meer dan 120 jaar  ervaring van opslag en behandeling van ruwe tabak, logistiek en distributie om zich verder te profileren als een allround forwarding specialist.

Dit omvat de verwerking van de bestelling, het voorbereiden van handelsdocumentatie, het douaneverhaal (door onze AEO gecertificeerde in-house dienst), en het regelen van het transport naar de gewenste locatie van de klant. Wij begeleiden uw vrachtbewegingen veilig doorheen de supply chain met een hoge graad aan transparantie. Als wereldleider in  supply chain management voor de tabaksindustrie staan wij garant voor een nauw contact met klanten, rederijen en andere derde partijen in uw supply chain, met korte reactietijden en land-specifieke naleving van de regelgeving.

Ons team van logistieke professionals staat klaar om uw wereldwijde import-, export- en cross-trade zendingen te coördineren.

shutterstock_1007593321-e1528203923667
Full Container Load
Less Than Container Load
Container Freight Station
Conventional cargo & break bulk
Consolidation services
Multimodal (barge/rail/truck)
Project cargo
General containerized cargo

LUCHTVRACHT

Onze portfolio van geselecteerde  carriers/partners, gekozen op basis van hun professionaliteit, betrouwbaarheid en capaciteit, biedt een waaier aan mogelijkheden voor internationale luchtvrachtoplossingen.

General cargo/oversized cargo/….
Project logistics
Consolidation services
Door-to-door services

END TO END LOGISTICS

Tabaknatie voegt, in zijn rol als single source logistic provider, een essentiële waarde toe aan de supply chains van onze klanten. Door integratie van land-, zee- en luchtverkeer  van het land van herkomst tot het afleveringspunt kunnen wij u één overkoepelend aanspreekpunt voor uw zendingen aanbieden.

Copyright Tabaknatie NV. 2021 - All Rights Reserved

Back To Top