skip to Main Content
HET BEGINT ALLEMAAL MET OPLOSSINGSGERICHTE SAMENWERKING

Tabaknatie staat voor oplossingsgerichte samenwerking. Niet alleen met onze collega’s maar met iedereen die verbonden is met onze business, expertise en knowhow.

Oplossingsgerichte samenwerking verenigt ons als een team en stelt ons in staat om moeilijke werkprocessen en procedures te overwinnen. Het is onze sleutel tot succes, nu en in de toekomst.

Daarom hebben we ons verbonden tot 4 kernprincipes die het mogelijk maken om oplossingsgericht samen te werken naar het meest succesvolle resultaat voor uw onderneming.

Gemeenschappelijke Visie

Wij delen uw visie op wederzijds succes. Ons begrip van u, uw complexe logistieke uitdagingen, vormt de basis voor een kostbaar, respectvol en betrouwbaar partnerschap.

Synergetische Prestaties

Open communicatie en een wendbare mindset stellen onze ervaren serviceteams in staat om uw logistieke processen te stroomlijnen. Wij gaan voor de beste resultaten aangeleverd met zekerheid en ervaring.

Collaboratieve Geest

Als gevestigde marktleider in onze sector zijn wij er om u te ondersteunen. Onze collaboratieve geest loopt door heel het werkingsproces, het verenigen van onze diversiteit aan talenten, uitgebreide expertise en geavanceerde innovaties.

Wederzijdse Verantwoordelijkheid

Samen zetten wij in op verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Kom jij onze familie versterken?

Bij Tabaknatie kan je rekenen op een uitgebreid HR-team. We spreken hier niet enkel over de medewerkers van het departement op zich, maar ook over de vertegenwoordigers van elke afdeling, van directeurs, managers tot teamleiders.

Onze kerndoelstelling is de performantie van onze medewerkers - en dus ons bedrijf - te verhogen!

We trachten dit te bereiken door enerzijds zorg te dragen voor de ‘mens’, en anderzijds het managen van de loopbaan en competenties van onze professionele medewerkers. Kortom, we zijn bekommerd om jouw resultaten én jouw welzijn. 

Copyright Tabaknatie NV. 2021 - All Rights Reserved

Back To Top