skip to Main Content

Tabaknatie, een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, heeft zich door de jaren heen weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.

Vandaag beschikt Tabaknatie over gespecialiseerde magazijnen met een totale oppervlakte van meer dan 1.000.000m², deze bieden de meest geavanceerde technologieën voor opslag en behandeling alsook voor uw logistieke –en transport vraagstukken. Dit stelt ons in de mogelijkheid om een hele waaier aan high-quality services aan te bieden aan onze klanten.

Gemeenschappelijke Visie

Wij delen uw visie op wederzijds succes. Ons begrip van u, uw complexe logistieke uitdagingen, vormt de basis voor een kostbaar, respectvol en betrouwbaar partnerschap.

Synergetische Prestaties

Open communicatie en een wendbare mindset stellen onze ervaren serviceteams in staat om uw logistieke processen te stroomlijnen. Wij gaan voor de beste resultaten aangeleverd met zekerheid en ervaring.

Collaboratieve Geest

Als gevestigde marktleider in onze sector zijn wij er om u te ondersteunen. Onze collaboratieve geest loopt door heel het werkingsproces, het verenigen van onze diversiteit aan talenten, uitgebreide expertise en geavanceerde innovaties.

Wederzijdse Verantwoordelijkheid

Samen zetten wij in op verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

We zijn een gevestigde waarde in onze sector en daar zijn we trots op!

Bij Tabaknatie wijken we af van een klassieke relatie tussen klant en dienstverlener. Wij opteren voor een kostbaar, respectvol en betrouwbaar partnership waar beide partijen beter van worden, engageren ons om actief mee te denken met onze klanten. Een onberispelijke tevredenheid is het streefdoel waarin we de flexibiliteit kunnen bieden die onze klanten nodig hebben en dit voor een 100% dienstenaanbod
OUR SERVICES

WAREHOUSING

Vandaag werkt Tabaknatie met innovatieve en gespecialiseerde magazijnen, met een totale oppervlakte van meer dan 1.000.000 m².

Warehousing

TRANSPORT

Tabaknatie profileert zich als een unieke transportarchitect van innovatieve concepten met een jarenlange ervaring in nichemarkten.

Transport

CUSTOMS

Tabaknatie Customs staat garant voor een waaier aan snelle en betrouwbare diensten.

Customs

FORWARDING

Wij bieden u onze expertise op het gebied van FCL, LCL en CFS ladingen, pakketzendingen en projectverzending.

Forwarding

VALUE ADDED SERVICES

Onze dienstverlening inzake VAS gaat voor ons over het toevoegen van echte meerwaarde aan het product.

Value added services

SERVICES OP MAAT

Services op maat met het doel om bedrijven te ondersteunen bij het stroomlijnen van de supply chain ter verbetering van de klantenservice.

SERVICES OP MAAT

Icon

Tabaknatie, uw all-round specialist in opslag en logistiek

Tabaknatie blijft investeren in de verdere uitbreiding van haar human capital, opslagfaciliteiten en gerelateerde aangeboden services.

Haar opgedane ervaring en knowhow in de verwerking van tabak wordt vandaag gebruikt als basis tot de positionering als allround specialist in het stockeren en behandelen, transport en logistiek van een diversiteit aan organische en andere hoogwaardige producten.

Tabaknatie, een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen
0%
van de opslagruimte in de haven van Antwerpen
0m2
Opslagruimte
+0
Werknemers
+0
Transporten per jaar
Kom jij onze familie versterken?

Bij Tabaknatie kan je rekenen op een uitgebreid HR-team. We spreken hier niet enkel over de medewerkers van het departement op zich, maar ook over de vertegenwoordigers van elke afdeling, van directeurs, managers tot teamleiders.

Onze kerndoelstelling is de performantie van onze medewerkers - en dus ons bedrijf - te verhogen!

We trachten dit te bereiken door enerzijds zorg te dragen voor de ‘mens’, en anderzijds het managen van de loopbaan en competenties van onze professionele medewerkers. Kortom, we zijn bekommerd om jouw resultaten én jouw welzijn. 

Waar kan je ons vinden?

De strategische positie van de magazijnen in eigen beheer in de haven van Antwerpen draagt bij tot het succes van Tabaknatie.

Versterk onze familie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zou jij het Tabaknatie team graag willen versterken?

Verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen is bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij.

News/Events

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten! Word lid van onze nieuwsbrief en volg Tabaknatie op sociale media.

Tabaknatie Consulting

Tabaknatie consulting  werd opgericht met het doel om bedrijven te ondersteunen bij het stroomlijnen van de supply chain ter verbetering van de klantenservice en de productiviteit van onze klanten.

Copyright Tabaknatie NV. 2021 - All Rights Reserved

Back To Top