skip to Main Content

TABAKNATIE UW ALL-ROUND WAREHOUSING SPECIALIST

25 jaar geleden lanceerde Tabaknatie haar eerste magazijn in eigen beheer (Atlantis, 1993), en wist zich al snel te positioneren als wereldleider in de opslag van ruwe tabak en aan tabak gerelateerde producten.

Vandaag werkt Tabaknatie met innovatieve gespecialiseerde magazijnen, met een totale oppervlakte van meer dan 1.000.000 m², en blijft investeren in de verdere uitbreiding van haar opslagruimten. Door haar belangrijke ervaring en knowhow heeft Tabaknatie alle troeven in huis om zich verder te ontwikkelen als specialist in de behandeling, opslag en transport van organische en andere producten.

Dit stelt Tabaknatie in de mogelijkheid om een hele waaier aan high-quality services aan te bieden aan haar klanten.

STATE-OF-THE-ART UITGERUSTE MAGAZIJNEN

Alle magazijnen van Tabaknatie zijn state-of-the-art gebouwd en uitgerust met de meest moderne technieken, van ESFR sprinklers, modern handling equipment,  op maat gemaakte automatiseringen tot papierloze magazijnen.

Tabaknatie biedt de klanten zowel dedicated als non-dedicated capaciteit aan, afhankelijk van het volume en risico, met het oog op een optimale kostenbeheersing. Zij beschikt over speciaal uitgeruste uit beton geconstrueerde magazijnen :

Inspectieruimtes met kunstmatige daglichtinspectie
Hoog beveiligde magazijnen
Gecontroleerde temperatuur / vochtigheid
Zuurstofarme kamers
Verschillende opslagsystemen
Opties tot capaciteitsuitbreiding
Multimodale treinaansluiting

Iedere logistieke vestiging heeft voldoende uitbreidings- en overloopmogelijkheden. Gezien we eigenaar zijn van al onze magazijnen, kunnen we deze op vraag  aanpassen aan de specifieke wensen van elke klant.

INNOVATIEF WMS SYSTEEM

De volledige organisatie en sturing van de Tabaknatie magazijnen is gebaseerd op innovatieve technologie. Dankzij onze WMS kan u beschikken over een optimale planning en een  real-time controle  van de volledige supply chain.

Tabaknatie gaat steeds op zoek naar innovatieve technologie om haar processen te sturen en ondersteunen

Copyright Tabaknatie NV. 2021 - All Rights Reserved

Back To Top