skip to Main Content

TABAKNATIE, UW ALL-ROUND SPECIALIST IN OPSLAG EN LOGISTIEK

De naam Tabaknatie vindt zijn oorsprong in de geschiedenis van de haven in Antwerpen.

Het woord “Natie” komt van “Naties”, de oorspronkelijke verenigingen met gildenstempel, die de behandeling en het vervoer van de goederen tussen de kade en de magazijnen of pakhuizen verzorgden. De namen van de natiebedrijven verwijzen vaak naar het soort goederen waar ze zich op toelegden.

Tabaknatie heeft zich gepositioneerd als een all-round specialist in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.

Vandaag beschikt Tabaknatie over gespecialiseerde magazijnen met een totale oppervlakte van 1.000.000m², die de meest geavanceerde technologieën bieden voor opslag en behandeling. Dit geeft ons de mogelijkheid om een hele waaier aan high-quality services aan te bieden aan onze klanten.

Tabaknatie heeft als doel om te blijven investeren in de verdere uitbreiding van zijn opslagfaciliteiten en de ontwikkeling van de aangeboden services, haar opgedane ervaring en knowhow te gebruiken als een all-round specialist in opslag en logistiek van producten in verscheidene sectoren.

De activiteiten van Tabaknatie kunnen we onderverdelen in 6 pijlers:

WAREHOUSING

Vandaag werkt Tabaknatie met innovatieve en gespecialiseerde magazijnen, met een totale oppervlakte van meer dan 1.000.000 m².

Warehousing

TRANSPORT

Tabaknatie profileert zich als een unieke transportarchitect van innovatieve concepten met een jarenlange ervaring in nichemarkten.

Transport

CUSTOMS

Tabaknatie Customs staat garant voor een waaier aan snelle en betrouwbare diensten.

Customs

FORWARDING

Wij bieden u onze expertise op het gebied van FCL, LCL en CFS ladingen, pakketzendingen en projectverzending.

Forwarding

VALUE ADDED SERVICES

Onze dienstverlening inzake VAS gaat voor ons over het toevoegen van echte meerwaarde aan het product.

Value added services

SERVICES OP MAAT

Services op maat met het doel om bedrijven te ondersteunen bij het stroomlijnen van de supply chain ter verbetering van de klantenservice.

SERVICES OP MAAT

Van “Natie” tot sectoraal wereldleider

De naam Tabaknatie vindt zijn oorsprong in de middeleeuwse geschiedenis van de haven van Antwerpen. Het woord “Natie” komt verder van “Naties”, zijnde oorspronkelijke vereniging met gildenstempel, die de behandeling en het vervoer van goederen tussen de kade en de magazijnen of pakhuizen verzorgden.

Copyright Tabaknatie NV. 2021 - All Rights Reserved

Back To Top